Provocare în Transnistria: Mai multe școli din stânga Nistrului au primit mesaje că ar fi minate

Dimineață „de foc” în stânga Nistrului. Mai multe instituții de învățământ de la Tiraspol, Bender, Râbnița, Dubăsari și Camenca au fost evacuate, după ce au primit mesaje că ar fi minate, informează TV8.md

Pe teritoriul școlii sunt amplasate dispozitive explozive”, se arată în mesajul expediat de dimineață pe adresa mai multor școli, gimnazii și colegii din cele mai mari localități din regiunea transnistreană.

Totodată, în mesajul scris în limba rusă, persoana care a anunțat despre „explozibil” ar fi cerut evacuarea armatei ruse din regiunea transnistreană.

Nu mai tolerăm ocuparea rușilor – cerem retragerea imediată a ocupanților ruși de pe teritoriul transnistrean. Slavă Moldovei, moarte rușilor”, se mai arată în mesaj.

Toate instituțiile de învățământ pe adresa cărora au fost trimise astfel de mesaje au fost verificate. Niciuna dintre alerte nu a fost confirmată, anunță pretinsul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Este un exemplu de caz când bucură faptul că este un fals. Cei care au distribuit asemenea informații trebuie să conștientizeze că pedeapsa pentru astfek de gkume va fi severă”, a scris Vadim Krasnoselski într-o postare pe canalul său de Telegram.

Total
0
Shares
Total
0
Share