Igor Dodon, despre Veaceslav Platon: “Nu mai este Slava Platon așa sfânt, precis nu e sfânt, nu e jertfă. El are păcatele lui la care va răspunde”

Igor Dodon a vorbit în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde” despre situația și părera sa referitor la eliberarea lui Veaceslav Platon, transmite Telegraph.md

Șeful statului dă asigurări că Platon și nimeni altcineva nu face ordine în justiție, în afară de judecători și procurori.

„Eu cred că Slava se consideră prea important. Veaceslav, nu știu cum ești după tată, mai calm, nu trebuie să-ți asumi prea multe. Ai documente? Dă-le procurorului”, i-a transmis în limba rusă Igor Dodon.

„Nu mai este Slava Platon asa sfânt, precis nu e sfânt, nu e jertfă. În cazul cu miliardul procurorul spune că nu. El are păcatele lui la care va răspunde. El vine cu informații importante. Nu trebuie să-și atribuie să fie și judecător, și procuror, ceea ce vrea să facă acest personaj. Dacă va încerca să prejudicieze statul, vom răspunde dur, dar nici în lucrul procurorului să nu să se vâre. Avem un procuror care nu ascultă indicațiile nimănui. Dacă consideră că sunt dovezi, el merge înainte, daăa nu – nu. Avem noroc cu el. El îi ferm, are verticalitate, profesionalism și merge inainte”, a mai spus Igor Dodon.

Citește și: Vlad Plahotniuc l-a amenințat cu MOARTEA pe Președintele Republicii Moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share