Cele mai plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova. Salarii de 25 de mii de lei

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publica lista celor mai plătite locuri de muncă din Republica Moldova, realizate în baza declarațiilor agenților economici, informează Bani.md

Cel mai plătit loc de muncă vacant (18-25 de mii de lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de maistru sector responsabil de montarea electrică și darea în exploatare a obiectelor. Locul de muncă este vacant la compania Di&Trade Engineering SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de declarant vamal la Orange Tower SRL, director executiv la Lemi Invest SA și consultant la Asconi SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul este de 20 de mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Ungheni, municipiul Chișinău și raionul Ialoveni.

12-20 de mii de lei se oferă pentru un director de producție care va activa în raionul Fălești. Compania Kablem-Mld-It SRL este în căutare de ingineri, tehnicieni, asamblori și documentarist (5-15 mii lei).

14-18 mii de lei pot fi sursă de venit pentru un medic specialist la Spitalul Raional Cantemir și pentru un medic la Centrul Național de Transfuzie a Sângelui din municipiul Bălți.

15 mii de lei vor fi oferiți pentru un șef de serviciu care va planifica și gestiona activitățile economice ale companiei Cet-Nord SA din municipiul Bălți.

12-15 mii de lei pot fi salariu lunar pentru 1 lăcătuș auto și 3 conducători auto din municipiul Chișinău și alți 2 conducători auto din raionul Ceadîr-Lunga.

10-15 mii de lei sunt oferiți drept remunerare lunară pentru manageri, ingineri, diriginte de șantier, sudori și conducători auto.

Total
0
Shares
Total
0
Share