Care este scopul real al grupului PRO MOLDOVA. De ce sunt “cumpărați” deputații, primarii și consilierii din alte partide

Igor Dodon dezvăluie scopurile reale ale grupului PRO MOLDOVA și Partidul Șor în ceea ce ține de “cumpărarea” deputaților, primarilor și consilierilor, transmite Telegraph.md

Astfel, Dodon a declarat că în spatele acestor formațiuni politice ar sta ex-liderul democrat Vlad Plahotniuc, iar scopul său fiind să atragă încă șase deputați pentru ca grupul PRO MOLDOVA să numere 25 de parlamentari, pentru ca crearea unei majorități normale parlamentare să fie imposibilă.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii săptămânale Președintele răspunde.

„Vrea să facă la fel ca în 2010, când negocia cu Voronin ca să-l șantajeze pe Filat. Vedeți unde au ajuns astăzi Filat și Voronin? Unde sunt partidele lor. Au fost distruși ambii. Dacă o să intrăm și noi în capcana asta, o să ajungem peste doi ani să ne întrebăm unde e mintea moldoveanului cea de pe urmă”, a declarat Igor Dodon.

În acest context, Dodon a venit cu un mesaj către liderii politici, Maia Sandu și Andrei Năstase:

„Vreți să mai stăm așa trei ani în Parlament? Așa va distruge toate partidele, cum i-a distrus pe Filat, Voronin, Ghimpu”, a spus Igor Dodon.

Citește și: Dodon anunță sumele cu care grupul PRO MOLDOVA cumpără primarii și consilierii: „Vă veți trezi cu procurorul alături”

Total
0
Shares
Total
0
Share