ARBOM a anunțat un concurs de rețete video cu bucate bulgărești

Asociația pentru Dezvoltarea Comunității Bulgare din Moldova, un promotor al bogatelor tradiții bulgare de pe teritoriul țării noastre, a lansat un nou concurs pe pagina sa de Facebook. De această dată, provocarea e dedicată tuturor celor care iubesc să-și răsfețe apropiații cu bucate alese din bucătăria tradițională bulgară. Concursul este prilejuit Zilei Bulgarilor Basarabeni, care este marcată anual în data de 29 octombrie.

Condițiile de participare la concurs sunt următoarele:

  • Realizați o rețetă video a unui fel de mâncare bulgăresc preferat și postați clipul în comentarii la postarea de pe Facebook;
  • Abonați-vă la pagina ARBOM și distribuiți postarea cu anunțul despre concursul culinar.

Câștigător va fi desemnată persoana a cărui deliciu culinar va acumula cele mai multe like-uri! Iscusitul bucătar se va alege cu un cadou – ustensile de bucătărie în valoare de 5 000 de lei, la alegere! Alți 9 participanți, care la fel vor acumula un număr impunător de like-uri, vor primi premii frumoase și utile.

La finalul concursului, cel mai bun bucătar va susține un master class pentru echipa ARBOM și va găti împreună cu membrii acesteia specialitatea cu care a reușit să câștige concursul. Bucatele făcute în comun vor fi oferite unei familii cu venituri mici din raionul Taraclia. Produsele pentru pregătirea preparatului tradițional bulgăresc vor fi achiziționate de către ARBOM.

Clipurile video vor fi acceptate până în data de 27 octombrie, inclusiv! Grăbește-te să-ți împărtășești talentul culinar cu toată lumea și să obții sprijinul prietenilor, dar și al familiei tale! Orice locuitor al Republicii Moldova poate participa la acest concurs. Regulamentul este disponibil aici.

Împreună totul e mai gustos!

Total
0
Shares
Total
0
Share