FOTO // Partidul ”ȘOR” a împărțit în toată țara mărțișoare, mesaje de felicitare și de pace

Echipa Partidului „ȘOR” a împărțit, tradițional, mărțișoare, mesaje de felicitare și de pace, cu ocazia sosirii primăverii. Simbolul primăverii a ajuns la cetățeni din toate localitățile din țară.

La Orhei, mărțișoarele au fost împărțite de către președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, dar și alți angajați ai administrației publice locale.

Fie ca primăvara să vă aducă pace în suflet și în gânduri și să trăim cu toții în pace. Totodată, ne exprimăm empatia și susținerea față de cetățenii ucraineni care trec acum prin clipe grele”, a menționat președintelui raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

Prima zi de primăvară să le aducă tuturor sănătate, bucurie, fericire, iar în casele fiecăruia să domnească pacea și armonia”, le-a transmis oamenilor primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu.

Totodată, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, ne îndeamnă să prețuim pacea și să facem tot ce ne stă în putință pentru a o păstra.

Primăvara a intrat din nou în casele și viețile noastre. Odată cu ea vine să ne bucure inimile și simbolul acestui anotimp – mărțișorul. Primăvara pentru noi toți înseamnă renașterea, viața și speranța. Acum, în aceste timpuri extrem de complicate, vedem cu alți ochi semnificația acestor cuvinte și importanța lor. Fără să vrem începem să prețuim ceea ce până mai ieri credeam că nu este atât de important. Dragii mei, fie ca mărțișorul să vă aducă bucurie și liniște sufletească, iar razele calde ale soarelui primăvăratic să vă aducă lumină și pace în viețile voastre. Pacea este ceea ce prețuim cel mai mult cu toții în această perioadă de cumpănă. Și toți, de la mic la mare, trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a o păstra”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share