Reacția Ministerului Mediu după ce o angajată a declarat că a fost concediată după o postare împotriva PAS

Ministrul Mediului a venit cu o reacție după ce o tânără s-a plâns pe rețelele de socializare că ar fi fost obligată să-și dea demisia după ce ar fi distribuit o postare de a Ingăi Grigoriu prin care cea din urmă ar fi criticat Guvernul PAS, informează Sinteza.org

Contactată de redacția Sinteza, Iuliana Cantaragiu a comunicat că tânăra Olimpia Prodan a fost demisă pentru că ar fi vorbit brutal cu reprezentanții presei, acest lucru fiind inadmisibil în instituție. Mai mult, ministrul susține că aceasta ar fi primit și o mustrare pentru acest lucru.

”Ceea ce a scris Olimpia Prodan sunt absurdități, dar e pe conștiința ei. Ea a fost comunicator în cadrul Ministerului și și-a dat demisia în baza faptului că am mustrat-o pentru o atitudine și comunicare brutală cu presa pe care a avut-o cu o zi înainte. Acest lucru este inadmisibil din punctul meu de vedere ca un comunicator să comunice deficient cu presa. Asta nu face bine nici instituției și nici domeniului. E tot ce am de spus la acest subiect. În rest, fanteziile personale a fiecăruia eu nu le comentez pentru că nu merită a fi comentate”, a declarat Iuliana Cantaragiu, ministru al Mediului.

Amintim că în dimineața zile de 3 februarie, O angajată a Ministerului Mediului, Olimpia Prodan, care era și comunicatorul ministerului, ar fi fost obligată să-și depună cererea de demisie după ce ar fi distribuit o postare de a fostului deputat al Platformei DA, Inga Grigoriu, în care cea din urmă învinuiește Guvernul Gavriliță că s-ar fi făcut avocatul Uzinei Metalurgice de la Râbnița.

Tânăra a făcut acest lucru public, după ce în opinia sa, a fost obligată să-și depună demisia, ilegal.

O angajată a Ministerului Mediului a fost obligată să-și dea demisia după ce a distribuit o postare împotriva Guvernului

Total
0
Shares
Total
0
Share