FOTO // Accident la Cojușna. Trei mașini făcute zob, iar un șofer a murit la spital

Trei mașini au fost grav avariate, iar un bărbat a murit, în urma unui accident în lanț. tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 18:30, în apropiere de localitatea Cojușna, din raionul Strășeni, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.md că la fața locului polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate treu unități de transport de model VAZ, Ford și Toyota.

„Șoferul automobilului VAZ 2107, un bărbat de 67 ani, locuitor al municipiului Chișinău, din motive încă necunoscute, se deplasa pe contrasens din direcția orașului Strășeni spre Chișinău astfe s-a ciocnit frontal cu microbuzul Ford Tranzit la volanul căruia se afla un bărbat de 23 ani locuitor al satului Micleușeni, care circula regulamentar.

În consecință unul din automobile a fost proiectat în automobilul de marca Toyota condus de un barbat de 43 ani din Strășeni, care se deplasa în urma automobilului Ford Tranzit. În urma impactului șoferul automobilului VAZ a fost transportat la Spitalul de Urgență din mun.Chișinău cu diverse traumatisme, dar în scurt timp acesta a decedat”, a spus Vetcu.

Oamenii legii cerecetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește și: VIDEO // Imagini cu impact emoțional! Cum sunt pregătiți pentru înhumare pacienții decedați de coronavirus, în Transnistria

Total
0
Shares
Total
0
Share