Partidul Politic Șor a cerut audierea în Parlament a Ministrului Afacerilor Interne

Fracțiunea Partidului Șor a cerut audierea ministrului Afacerilor Interne în Parlament în legătură cu situația epidimiologică din țară. Potrivit deputatei Marina Tauber 20 de polițiști de la Inspectoratul de Orhei au fost testați pozitiv la Covid-19.

„Cerem ca Ministrul Afacerilor Interne să fie audiat în Parlament. La Inspectoratul de Poliție Orhei, aproape 20 din cei 90 de angajați au fost testați pozitiv la Covid-19. Se expun riscului pe ei, dar și pe cetățeni. Solicităm sa vină să prezinte situația epidimiologică din Comisariatele de Poliție din țară”, a declarat Tauber.

Supusă votului, propunerea Partidului Șor nu a întrunit numărul de voturi

Și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, a cerut ca săptămâna viitoare, Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, să vină la audieri în Parlament și să prezinte un raport privind situația epidemiologică din Comisariatele de Poliție din țară.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 12732 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1127 în Transnistria.

Citește și: Mesajul președintelui PPE pentru partidele-membre din Republica Moldova: „Parlamentul actual este disfuncțional, iar cea mai bună soluție este să vă întoarceți la oameni și să-i lăsați să decidă”

Total
0
Shares
Total
0
Share