VIDEO // Victoria Furtună afirmă că promisiunile electorale neîndeplinite ar trebui să fie calificate drept escrocherie

Fostul procuror anticorupție, Victoria Furtună, care și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, a declarat, în cadrul unei emisiuni la Unimedia că ar dori ca promisiunile electorale neîndeplinite să fie calificate drept escrocherie și, prin urmare, politicienii care fac promisiuni și nu le îndeplinesc să fie sancționați conform legii, scrie Liber TV.

”Eu aș înainta o propunere legislativă pentru ca promisiunile electorale neîndeplinite să fie echivalate cu escrocherie. Atunci, cu siguranță, orice partid de guvernare care va veni să conducă acest stat, va fi foarte atent la promisiunile electorale, iar dacă le va face, cu siguranță le va îndeplini. Acesta este răspunsul meu cel mai obiectiv și lucrativ”, a declarat fostul procuror Victoria Furtună.

Amintim, Victoria Furtună, care a demisionat din Procuratura Anticorupție după ce a denunțat mai multe abuzuri ale guvernării, a creat asociația obștească „Vox Populi, Vox Dei”, care își propune să monitorizeze și să scoată la iveală cazurile mari de corupție.

Total
0
Shares
Total
0
Share