VIDEO // Renato Usatîi: ”Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, trebuie să demisioneze!”

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, trebuie să demisioneze! Declarația a fost făcută de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în contextul în care Efros a declarat că în Moldova nu există grupări criminale.

„Dle Golea, la postul dvs de televiziune zilnic se vorbește despre reținerea liderului unei grupări criminale, specializate în trafic de droguri, I-au adăugat în grupări criminale și pe Plahotniuc… totul este din știrile voastre. Liderul grupării criminale Machena, Plahotniuc, Șor…”, a declarat Usatîi.

Potrivit președintelui Partidului Nostru, cel mai grav este că Efros a făcut această declarație după crima în plină zi din sectorul Rîșcani al capitalei.

„Colegul său iese și afirmă că ucigașul a fost un super profesionist și că oamenii nu ar trebui să se îngrijoreze, pentru că era interesat doar de obiectul pe care l-a împușcat. Poate ar trebui să-i dăm o medalie acestui killer și să-l trimitem la Olimpiadă să reprezinte Moldova?”.

Renato Usatîi a venit cu un șir de argumente, de ce Adrian Efros trebuie demis.

„Modul în care este investigat acest asasinat este absolut neprofesionist. Au început să verifice fâșia parcului, unde s-au pierdut urmele ucigașului, abia peste 24 de ore de la crimă, nu au chemat cinologii. Și anchetatorii de la Scotland Yard nu vin să coopereze, ci să facă testul ADN, pentru că nu au încredere în ai noștri. Iată unde a ajuns nivelul de profesionalism și de încredere în structurile noastre. Efros trebuie să-și dea demisia”.

În data de 10 iulie, un bărbat a fost asasinat la o terasă din sectorul Rîşcani al Capitalei. Ulterior, s-a stabilit că victima era un cetăţean turc, lider al unei grupări criminale din Marea Britanie, specializată în comercializarea drogurilor. Acesta locuia în Moldova, în timp ce autorităţile britanice au solicitat de patru ori ca bărbatul să fie extrădat.

Total
0
Shares
Total
0
Share