VIDEO // Pavel Grigorciuc acuză o nouă „bătaie șocantă” în Bălți și critică lipsa de reacție a Poliției

Activistul Pavel Grigorciuc a lansat acuzații grave referitoare la un incident violent petrecut pe 15 septembrie, în clubul de noapte Ikra din Bălți. El afirmă că un grup de persoane, care ar fi fost implicat anterior în agresiunea politică și bătăile asupra lui Alexandru Arseni și consilierilor municipali PSRM Maxim Moroșan și Dmitri Galagoț, a recidivat, fiind responsabil de o nouă bătaie.

„Un grup de oameni fără lege: Victor Yavtuhovski, Nikolai Eremciuc și Andrei Dănilă l-au atacat pe unul dintre oaspeții clubului, încercând să extorcheze bani. Totuși, victima a reușit să riposteze și i-a „oprit” pe doi dintre atacatori”, a declarat Grigorciuc într-o postare pe rețelele sociale.

Activistul a adăugat că, în ciuda gravității incidentului, niciunul dintre participanți nu a fost reținut până în prezent. El a adresat două întrebări comisarului de poliție din Bălți, Ion Volontir, criticând modul în care este gestionată securitatea în oraș: „Vor rămâne din nou nepedepsiți atacatorii? Bălțenii trebuie să își organizeze propria apărare, dacă poliția nu este în măsură să protejeze ordinea în capitala de nord?”.

Poliția nu a oferit încă un comentariu oficial cu privire la acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share