VIDEO // Năstase și Slusari se dau în spectacol la Primărie. Ceban: ”Chiar dacă nu sunt acasă, nu înseamnă că nu țin lucrurile sub control”

„Am văzut că azi mai mulți consilieri municipali, candidați la funcția de deputat, așa cum ne-au obișnuit în ultima perioadă, s-au dat în diferite spectacole și tentative de a promova agenda politică. Am zis că Primăria Chișinău la această etapă și în această campanie nu este nicidecum implicată și rugăm foarte mult ca politica să fie făcută în afara ușilor”. Aceasta este reacția primarului capitalei Ion Ceban la apariția consilierului municipal Andrei Năstase și deputatului Platformei DA Alexandru Slusari, ambii implicați în campania pentru alegeri parlamentare anticipate, la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC), informează Realitatea.md

„Chiar dacă nu sunt acasă, nu înseamnă că nu țin lucrurile sub control”, a declarat Ion Ceban, în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, aflându-se la Buzău, România, într-o vizită de muncă.

Este de amintit că, în cadrul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2021, Ion Ceban și-a luat concediu pe cont propriu pentru a-l susține pe Igor Dodon în cursa electorală pentru un nou fotoliu de președinte al Republicii Moldova. Atunci, alegerile au fost câștigate de lidera PAS, Maia Sandu, care exercită în prezent funcția de șefă a statului.

Ședința CMC despre care vorbește Ion Ceban urma să aibă loc marți, 15 iunie curent, însă a eșuat din lipsă de cvorum. Consilierii PSRM nu s-au prezentat în sală.

Înainte de a fi anulată, Alexandru Slusari a susținut un discurs de la tribuna centrală, iar Andrei Năstase s-a îmbrâncit cu unul dintre consilierii Partidului Șor. Andrei Năstase ar fi păzit microfonul, iar celălalt consilier nu a mai avut posibilitatea să se expună.

Citește și: VIDEO // Îmbrânceli între Andrei Năstase și un consilier al lui Șor, în timp ce Alexandr Slusari se afla la tribuna CMC

Total
0
Shares
Total
0
Share