VIDEO // Irina Vlah, înregistrată în cursa prezidențială: „Vom învinge pentru că alegem cu inima”

Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat astăzi înregistrarea Irinei Vlah, fostul bașcan al Găgăuziei, drept candidat oficial la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 20 octombrie 2024, aceasta fiind susținută de un grup de cetățeni.

Cu ocazia înregistrării, Irina Vlah a transmis un mesaj de mulțumire, adresându-se direct cetățenilor. Ea a subliniat importanța candidaturii sale, menționând că scopul său principal este de a asigura pacea în Republica Moldova, de a promova armonia interetnică și de a garanta prosperitatea națională.

„Astăzi, Comisia Electorală Centrală a decis înregistrarea mea în calitate de candidat la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

Este un pas important spre realizarea scopului pe care l-am anunțat odată cu decizia de a candida – acela de a deveni Președintele care să asigure pacea în Republica Moldova, armonia interetnică, dezvoltarea firească a țării și un nivel înalt de prosperitate pe care îl merită pe deplin cetățenii.

Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în campania de colectare a semnăturilor în susţinerea candidaturii mele, dar și pentru că mi-ați dat energia necesară de a merge mereu înainte.

Mizez și în continuare pe susținerea dvs, dragi compatrioţi, pentru că numai împreună putem reuși în realizarea scopului propus.

Avem în față o campanie electorală grea. Cu siguranţă, că, la fel ca și până acum, ni se vor crea impedimente, vom fi atacați, se va încerca intimidarea mea și a dvs, a celor care mă susțineți. Dar am demonstrat deja că putem rezista, putem trece peste toate greutățile și impedimentele. Și sunt sigură că vom reuși acest lucru și în continuare.

Vom învinge pentru că de partea noastră sunt toți acei care aleg cu inima. Iar cei ce aleg cu inima, înving mereu.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul semnat de Irina Vlah, candidat la funcția de șef al statului.

Alegerile prezidențiale vor avea loc duminică, 20 octombrie 2024, iar până astăzi au fost înregistrați 6 candidați. CEC urmează să se pronunțe în privința celorlalți 6 potențiali candidați, astfel că pentru funcția supremă în stat vor candida cel mult 12 persoane.

Total
0
Shares
Total
0
Share