VIDEO // Ieri, Maia Sandu, Dorin Recean, Andrei Spînu și alții s-au antrenat pentru fuga lor din țară, spune Usatîi

Maratonul European, organizat de PAS, dar și excursia Maiei Sandu pe caiac nu sunt decât o încercare a guvernării, prin orice mijloace, să-și ridice ratingul. Declarația a fost făcut de către Renato Usatîi, care a precizat că ultimele sondaje arată o prăbușire clară a PAS și a Maiei Sandu.

„Maratonul European a fost, de fapt, un antrenament pentru Spînu, Alaiba, Recean și alți membri ai guvernării despre cum să fugă din țară. A fost o repetiție generală a evadării din Moldova, nu o inițiativă pentru promovarea sportului. Una este să fugi de la mașină până la avion, dar dacă va trebui să treacă frontiera cu România pe jos, peste dealuri, și să înoate peste Prut, au nevoie de mai multă pregătire. Iar Maia Sandu în caiac este un semn clar că se pregătesc pentru o astfel de evadare peste Prut. Cei de la guvernare încearcă Mie nu îmi place când oamenii care nu au nimic în comun cu vreun domeniu o fac pe doctori, sportivi și tot așa”, a declarat Usatîi în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”.

Duminica, 8 septembrie, în Chișinău s-a desfășurat Maratonul European, în cadrul căruia au participat mai mulți membri PAS, printre care miniștri, deputați și alți angajați ai instituțiilor statului. Scopul evenimentului este promovarea integrării europene a Republicii Moldova. O acțiune similară a fost organizată în 2013, de PLDM. Atunci la maraton au participat fostul premier Iurie Leancă, ex-ministrul de Interne, actualul șef al Guvernului, Dorin Recean, dar și liderul PLDM, Vlad Filat.

Total
0
Shares
Total
0
Share