VIDEO / FOTO // În fața unei săli mai mult GOALE, Maia Sandu a rostit discursul la APCE

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu se află într-o vizită oficiale de câteva zile la Strasbourg, în cadrul căreia pe lângă întâlnirile cu mai mulți oficiali, șeful statului a avut și un discurs în fața Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, transmite Telegraph.md

În cadrul prezentării a președintelui moldav a avut loc un fapt interesant – Sandu a fost nevoită să-și țină discursul în fața unei săli aproape goale. După cum se observă din imagini șeful statului nostru a cuvântat într-o sală ocupată de nici 1/3 din deputați.

Alt fapt e că Maia Sandu înainte de a-și citi în engleză discursul său a cerut să i se toarne apă în pahar, împingând semnificativ paharul către asistentă, ceea ce reprezintă o situație cel puțin stranie.

Amintim că, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu se află într-o vizita oficială la Strasbourg, la invitația președintelui APCE, Hendrik Daems.

Vizita șefului statului la Strasbourg va dura până pe data de 22 aprilie.

Citește și: Președintele Maia Sandu a discutat cu Președintele Comisiei de la Veneția despre reformarea justiției și combaterea corupției

Total
0
Shares
Total
0
Share