VIDEO // Deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor: ”Grosu a demonstrat că nu-i pasă de cetățenii țării noastre”

Deputata din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a venit cu o replică dură către președintele Parlamentului Igor Grosu, transmite Telegraph.md

„Ați demonstrat deja că nu vă pasă de cetățenii țării noastre”, a menționat Ivanna Koksal, adresându-se lui Igor Grosu, în cadrul procedurii de răspundere la întrebările deputaților a candidatului la funcția de speaker.

De asemenea, aceasta a amintit cum Grosu a făcut scandal la una dintre ședințele Parlamentului și a distrus proprietățile Legislativului.

“Cu o astfel de reputație și o atitudine iresponsabilă, ne îndoim de capacitatea dumneavoastră de a respecta cu strictețe Constituția și legea cu privire la drepturile cetățenilor”, a adăugat deputata.

Ivanna Koksal a întrebat, de asemenea, dacă Grosu intenționează să nu dea cuvântul persoanelor care vorbesc rusa la ședințele Parlamentului și, rezumând, ea a declarat că reprezentantul PAS nu are calitățile necesare pentru a ocupa postul de spicher.

https://www.youtube.com/watch?v=h1iDnm1BHXA

Citește și: EXCLUSIV // Procurorul lui Plahotniuc, controlat de Viorel Morari, va ajunge șef la CNA

Total
0
Shares
Total
0
Share