VIDEO // Andrei Năstase afirmă că Republica Moldova este condusă de oameni iresponsabili

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase afirmă că Republica Moldova este acum condusă de către oameni iresponsabili, transmite Telegraph.md

Întrebat de ce Moldova stă prost la capitolul vaccinare, Năstase a răspuns categoric că este din cauza faptului că țara este condusă de oameni iresponsabili, de politicieni care promit una și fac alta.

Totodată, ex-ministrul MAI a venit și cu un îndemn către cetățeni de a nu mai vota astfel de oameni la conducerea statului.

Pentru că avem niște politicieni iresponsabili, avem niște oameni iresponsabili în fruntea statului. Și dacă, să citez exact dintr-un țăran imperial – dacă aș putea, aș scrie pe toate gardurile, români nu mai votați oameni care nu iubesc țara! Asta aș face-o și vă spun și acum: moldoveni, români – nu mai votați, nu mai alegeți conducători care nu-și iubesc țara și nu-i mai alegeți pe acei care vă promit una și fac cu totul altceva, atunci când ajung la putere!” a declarat Andrei Năstase, în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Citește și: Maia Sandu scoate Armata în stradă, pentru a se lupta cu infecția COVID-19

Total
0
Shares
Total
0
Share