Vicepremierul pentru digitalizare, invitat la deschiderea noului an de studii la Universitatea Tehnică a Moldovei

Vicepremierul pentru digitalizare, Iurie Țurcanu, a participat astăzi la inaugurarea Amfiteatrului Universitar din cadrul Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, de la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM).

Iurie Țurcanu a felicitat instituția cu prilejul realizării proiectului nou, ce asigură studenții cu un spațiu modern și inovativ. „Împărtășesc cu voi emoțiile de astăzi pentru această realizare a Universității Tehnice a Moldovei. Din partea echipei Guvernului, vă doresc să aveți parte de experiențe frumoase, studenți curioși și ingenioși care vor contribui la prosperarea țării”, a declarat vicepremierul.

De asemenea, vicepremierul a adresat un mesaj de felicitare studenților cu ocazia începerii noului an de studii: „Vă felicit pentru faptul că ați ales să studiați la cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior de profil tehnic din țară. Aveți parte de profesori extraordinari care continuă să promoveze valorile și cunoștințele de care am avut și eu parte, fiind absolvent al acestei instituții”.

În alocuțiunea sa, Iurie Țurcanu a transmis înaltele aprecieri din partea Guvernului întregului corp didactic al UTM pentru efortul constant depus întru prosperarea și dezvoltarea sectorului TIC din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share