Vasile Tarlev a depus încă o dată actele la CEC

Astăzi, 31 august, 2024, la ora 10:00, împreună cu echipa, am prezentat la CEC actele necesare și tot pachetul de documente, pentru înregistrarea candidaturii mele la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 din partea Partidului „Viitorul Moldovei”.

Declarația a fost făcută de Vasile Tarlev, care a mers la CEC, în mod repetat, pentru a-și înainta candidatura la alegerile prezidențiale din această toamnă. „Toate documentele au fost examinate de către grupul responsabil de la CEC. Le-au primit, n-au avut nicio obiecție. Suntem în așteptarea deciziei”, a precizat potențialul candidat la prezidențialele din 20 octombrie.

Amintim că, decizia a fost anunțată, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, susținută de Vasile Tarlev. Potrivit politicianului, organele legale și statutare de conducere ale Partidului „Viitorul Moldovei” au decis să-l desemneze în calitate de potențial candidat la prezidențiale, după ce membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) și-au anulat propria sa decizie, prin care, anterior, înregistrase deja grupul de inițiativă în susținerea lui Vasile Tarlev în calitate de candidat independent, la alegerile din toamnă.

Vasile Tarlev a calificat decizia CEC drept una politică, ilegală și manipulatoare, emisă cu scopul de a-l exclude din cursa electorală.

Total
0
Shares
Total
0
Share