Vasile Bolea, despre campania electorală a PAS: „Sfidați legile în mod demonstrativ”

Vasile Bolea a depus o plângere la Comisia Electorală Centrală privind încălcările legislației electorale de către partidul de guvernământ PAS. În adresarea sa, el a menționat o campanie de propagandă pe scară largă pe care partidul Maiei Sandu o desfășoară înainte de perioada de agitație stabilită de lege.

„Membrii PAS au plasat anticipat bannere în toată țara, promovând referendumul european. Același tip de publicitate a fost plasat și pe Internet. Partidul de guvernământ ignoră și regulile de finanțare a campaniilor electorale: este obligat să raporteze cheltuielile pentru agitație, lucru pe care PAS nu îl face”, a subliniat Vasile Bolea.

Mai mult, pe portalurile digitale, susținătorii eurointegrării îndeamnă cetățenii să răspândească activ materialele de agitație, ceea ce, în opinia politicianului, reprezintă o încălcare clară a legilor Moldovei.

„Aceste acțiuni reprezintă o sfidare demonstrativă a legilor și o încercare de a implica cetățenii în activități ilegale. Aceste metode viclene și josnice de luptă politică sunt o trăsătură distinctivă a partidului de guvernământ. Trebuie să ne opunem lor prin toate mijloacele legale”, a subliniat Vasile Bolea.

Total
0
Shares
Total
0
Share