Un român de 25 de ani a dat foc fără motiv la 33 de mașini și scutere, în Italia: “Am ieșit să fumez o țigară”

Un tânăr român de 25 de ani a fost reținut, după ce ar fi incendiat fără motiv 33 de mașini și scutere. Românul le-a spus polițiștilor că doar ieșise să fumeze o țigară, scrie Observatornews.ro

Româmul de 25 de ani este principalul suspect în cazul incendiilor care au început încă din 2023. Investigațiile asupra tânărului au început încă de pe 8 martie, când 15 mașini au fost incendiate între San Giuliano și San Donato Milanese, potrivit Milano Today.

A dat foc la zeci de mașini

Autoritățile au ajuns la concluzia că focul a fost pus intenționat, deoarece mașinile care au avut de suferit se aflau la distanțe mari unele de altele. În respectiva noapte, în timpul unui control de rutină, polițiștii l-au oprit pe român, care circula pe o trotinetă electrică. Întrebat ce face afară la acea oră, el a răspuns, fără nicio emoție, că ”a ieșit să fumeze o țigară”.

Autoritățile au reușit să strângă dovezile de care aveau nevoie și să demonstreze că el se află în spatele incendiului din noaptea de 8 martie și în spatele altor două incendii: unul pe 7 iulie 2023 și altul 20 de zile mai târziu, când au fost 5 mașini și 13 scutere.

Total
0
Shares
Total
0
Share