Un român a fost interzis în centrul orașului italian Cesenatico pentru un an. Care este motivul

Un român în vârstă de 40 de ani a primit interdicția de a pătrunde în centrul localității Cesenatico, situată în nord-estul Italiei, un port cu ieșire la Marea Adriatică, aflat în apropierea statului San Marino. El a fost surprins de polițiștii locali urinând în inima orașului, chiar în piața centrală, un loc frecventat de familii și turiști, scrie G4Media.ro

În urma acestui incident, bărbatului i s-a restricționat accesul în anumite zone ale orașului pentru 48 de ore, pentru a asigura siguranța publică, conform informațiilor din presa locală.

Cu toate acestea, a doua zi, ignorând interdicția, a fost din nou depistat de Poliția Locală în zona centrală a orașului. După intervenția Diviziei de combatere a criminalității, s-a constatat că bărbatul mai fusese investigat anterior pentru hărțuire și comportament indecent în Italia.

Ca urmare, s-a decis interzicerea accesului acestuia în centrul orașului pentru un an, iar în caz de recidivă, ar putea fi arestat pentru o perioadă de până la un an. De asemenea, Oficiul pentru Imigrări l-au supus unei evaluări pentru a putea fi expulzat din țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share