Un bărbat de 35 de ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc din Capitală

Un bărbat de 35 de ani din Chișinău s-a stins după ce a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit. Nenorocirea s-a produs în seara de marți, 10 noiembrie, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei, transmite Telegraph.md, cu referire la Cotidianul.md

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că apelul la numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat la 19:49 – cel care a telefonat, un locatar al blocului de locuințe, a declarat că o persoană a căzut în gol de la înălțime.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Botanica, care a stabilit că un bărbat a căzut în gol de la etajul 13 al blocului de locuit. În urma impactului acesta a decedat pe loc.

Potrivit poliției, bărbatul avea 35 de ani.

La examinarea cadavrului medicul legist nu a găsit urme de de moarte violentă decât cele caracteristice căderii. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Centrul de medicină legală.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, dar motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Încă o fântână, renovată de către Poliția de Frontieră

 

Total
0
Shares
Total
0
Share