ULTIMA ORĂ // Echipa lui Stoianoglo a strâns semnăturile necesare pentru înregistrarea candidatului la alegerile prezidențiale

Grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului poporului, Alexandr Stoianoglo, la funcția de președinte al Republicii Moldova, a finalizat procesul de colectare a semnăturilor.

“Echipa noastră, a colectat 25 000 de semnături necesare pentru înregistrarea lui Alexandr Stoianoglo în calitate de concurent electoral.

Astăzi, 26 august, ora 14:00, semnăturile colectate vor fi depuse la CEC pentru înregistrare”, este comunicatul publicat de PSRM.

Astfel, Stoianoglo ar putea fi primul candidat pe buletinul de vot, dacă astăzi nu vor fi prezentate și listele altor candidați.

“Grupul de inițiativă în sprijinul candidatului poporului la funcția de președinte, Alexandr Stoianoglo, a colectat în acest weekend 25 de mii de semnături ale cetățenilor. Doritori au fost mult mai mulți, dar, din păcate, limita stabilită de CEC nu permite mai mult.

Astăzi, toate documentele împreună cu listele de semnături vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea candidatului poporului.

Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor pentru susținere și implicare. Un mulțumesc aparte membrilor grupului de inițiativă și colegilor din organizațiile teritoriale ale Partidului Socialiștilor pentru promptitudine și munca depusă”, a declarat Igor Dodon, liderul socialiștilor, el fiind șeful staffului de campanie.

Total
0
Shares
Total
0
Share