Startup Moldova lansează prima Competiție Națională de Pitching pentru Startup-uri

La Chișinău se va desfășura, în premieră, Competiția Națională de Pitching pentru Startup-uri, iar câștigătorii vor avea ocazia să concureze pentru marele premiu de 1 000 000 de dolari în cadrul prestigiosului Startup World Cup din Silicon Valley.

14 startup-uri vor încerca să convingă membrii juriului că merită să obțină șansa de a reprezenta Moldova la Startup World Cup, cea mai mare competiție pentru startup-uri din întreaga lume. Juriul va fi reprezentat de 15 oameni – lideri din domeniul IT, antreprenoriat și investitori.

La eveniment vor fi prezenți vicepremierul Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Daniela DiPierro, șefă adjunctă a Ambasadei SUA la Chișinău, Olga Melniciuc, directoarea executivă Startup Moldova, Alexander Lubnevskyi, ambasadorul Startup World Cup, fondatori de start-upuri, entuziaști din domeniul IT și investitori.

Competiția este organizată de Startup Moldova, cu suportul USAID, Suedia, Marea Britanie și UMAEF, în colaborare cu Mozaic și BAM. Partener general – maib.

Pentru informații adiționale, apelați: 079000165.

Total
0
Shares
Total
0
Share