Renato Usatîi îl taxează pe Radu Marian pentru amendamentul referitor la diasporă: “A înțeles ce prostie a făcut și încearcă să își justifice bătaia de joc față de moldovenii plecați la muncă peste hotare”

Radu Marian, autorul amendamentului care a exclus moldovenii din diasporă din programul „Prima Casă Plus”, a înțeles ce prostie a făcut și încearcă să își justifice bătaia de joc față de moldovenii plecați la muncă peste hotare, spune Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru.

“N-are rost, nu vă mai chinuiți degeaba. Diaspora a înțeles bine cine sunteți și că aveți nevoie doar de voturile lor și de banii pe care îi trimit acasă. S-au convins încă o dată câtă „dragoste” le purtați celor plecați peste hotare, care, apropo, v-au adus la guvernare.

V-a speriat reacția negativă a moldovenilor din diasporă la decizia voastră greșită? Credeați că dacă nu dau televiziunile voastre de propagandă știrea, oamenii din diasporă nu vor afla? Au aflat! Și abia așteaptă să vă „răsplătească” la alegeri.

Dacă atât de tare țineți la oamenii plecați peste hotare, de ce nu le-ați făcut niște condiții speciale, anume pentru ei, pe care să le introduceți în program? Pentru că mulți din cei plecați au copii aici și vor avea și ei nevoie de un apartament când vor crește. Ori doresc să procure casă pe care să o amenajeze pentru a reveni în Moldova și să aibă unde locui. Trebuie oferită această posibilitate, că sunt și ei cetățeni cu drepturi depline. În loc să-i faceți să revină acasă, ia-ți îndepărtat și mai mult. Soluții erau multe, dar voi, ca de obicei, ați ales-o pe cea mai proastă.

Diaspora v-a adus la guvernare și tot ea vă v-a scoate în șuturi din fotoliile puterii. Nu mai aveți scăpare!”, a declarat Usatîi.

Astăzi, deputatul Radu Marian a explicat amendamentul său cu privire la programul de stat Prima Casă Plus.

Total
0
Shares
Total
0
Share