Regia ”Autosalubritate” bate alarma: Containerele pentru gunoi se topesc la propriu

Primăria Municipiului Chișinău și Î.M. Regia ”Autosalubritate” rămân dedicate îmbunătățirii continue a serviciilor de colectare a deșeurilor pentru a asigura o gestionare eficientă a acestora, precum și un mediu curat și sigur pentru chișinăuieni și oaspeții capitalei.

Pe parcursul lunii iunie, echipele operatorului municipal de salubrizare au ridicat de la platformele comune de stocare a deșeurilor din municipiul Chișinău, peste 130 de containere uzate care au fost apoi spălate, dezinfectate, sudate și vopsite pentru a fi puse din nou în circulație.

De asemenea, muncitorii Î.M. Regia „Autosalubritate” au distribuit la platformele de stocare a deșeurilor cca 50 de containere noi, înlocuindu-le pe cele care nu mai puteau fi reparate.

Dacă containerele de la platformele de stocare a deșeurilor sunt uzate și necesită reparații, locuitorii pot solicita acest serviciu, telefonând la linia deschisă 022747520.

De la începutul anului curent, Î.M. Regia ”Autosalubritate” a reparat în total aproximativ 800 de containere și a distribuit la platformele de stocare a deșeurilor din Capitală – 257 containere noi.

Î.M. Regia „Autosalubritate” gestionează peste 10.400 de containere amplasate la platformele de stocare a deșeurilor, dintre care: circa 4 000 cu o capacitate de 0,75 m3 și aproximativ 6 400 cu o capacitate de 1,1 m3 (de tip european), precum și aproape 1 500 de containere pentru deșeuri reciclabile, de culoare verde, galbenă și albastră.

Total
0
Shares
Total
0
Share