Primăria anunță că Parcul-Pădure “Rîșcani” va fi reabilitat și modernizat

Încă o zonă verde din municipiul Chișinău urmează să fie reabilitată. Este vorba despre Parcul-Pădure ”Rîșcani”, situat în sectorul Ciocana din Capitală. Potrivit autorităților municipale, proiectul își propune să transforme acest loc într-un spațiu accesibil și plăcut pentru toți vizitatorii.

Astfel, prima etapă a a lucrărilor va include reabilitarea acceselor pietonale și a falezei, replanificarea scărilor existente pentru a facilita accesul persoanelor cu nevoi speciale și montarea mobilierului urban nou, prin instalarea de bănci, coșuri de gunoi și alte elemente de confort pentru cetățeni. De asemenea, urmează a fi reabilitat terenul de joacă și trei foișoare. Amenajate spațiile pentru relaxare și petrecerea timpului liber, cu instalarea de șezlonguri și reabilitarea și amenajarea spațiului verde.

Prin aceste îmbunătățiri, Primăria Chișinău își dorește să transforme Parcul-Pădurea ”Rîșcani” într-un loc ideal pentru recreere, oferindu-le atât chișinăuienilor, cât și vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de natură într-un mod confortabil și accesibil.

Total
0
Shares
Total
0
Share