Prezidențiabilul Andrei Năstase, la Convenția Republicană din SUA: “Moldova are potențialul de a deveni o țară atractivă pentru investitori”

Andrei Năstase, lider politic, fost ministru al Afacerilor Interne și candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, a avut o primă zi de activitate intensă la Convenția Republicană din SUA, eveniment în cadrul căruia Donald Trump a fost desemnat candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, informează stirionline.md

“Am avut o primă zi de activitate foarte bună la Convenția Republicană, unde am discutat despre provocările și oportunitățile din Moldova cu câțiva guvernatori, politicieni, precum și cu investitori în afaceri”, a declarat Năstase.

Liderul politic a subliniat importanța colaborării între Republica Moldova și SUA, menționând discuțiile avute cu diverse personalități și oameni de afaceri americani.

“Am discutat despre posibilitățile de colaborare economică, socială și culturală între orașele din Republica Moldova și SUA”, a adăugat el.

În cadrul întâlnirilor cu investitori americani, Năstase a evidențiat potențialul Republicii Moldova pentru atragerea investițiilor externe.

“Cu un mediu politic și de reglementare adecvat, Moldova are potențialul de a deveni o țară atractivă pentru investitorii privați, ceea ce ar contribui la îmbunătățirea economiei noastre și la crearea mai multor locuri de muncă bine plătite”, a afirmat Năstase.

În aceeași zi, fostul președinte al SUA, Donald Trump, și-a făcut apariția la convenție, iar Năstase a comentat asupra stării acestuia după recentul atac asupra sa: “M-am bucurat să-l văd pe fostul președinte Trump în formă și spirit bun în urma atacului oribil asupra sa cu doar câteva zile în urmă.”

Năstase promite să revină cu mai multe noutăți din Milwaukee pe parcursul participării sale la Convenția Republicană.

Total
0
Shares
Total
0
Share