Preț fabulos: O fermă cu pășuni și terenuri din vestul Statelor Unite e scoasă la vânzare pentru 76 milioane de euro

O fermă cu pășuni și terenuri din vestul Statelor Unite e scoasă la vânzare pentru 76 milioane de euro. Ferma are 7000 de hectare de teren în proprietate, alte 9000 în arendă și circa 700 de zimbri. Locația este la 40 de mile de Parcul Național Yellowstone și are 5 surse diferite de venit: zimbri, producție de fân, minerale, vânătoare, pescuit și minerit de pietriș.

În anunțul de vânzare, potențialii cumpărători sunt „ademeniți” de o descriere spectaculoasă a zonei unde este amplasată ferma, aceasta amintind de filmele cu cowboy. Moșia are peste 300 de specii diferite de animale, iar veniturile vin din vânzările de viței care se fac toamna, vânătoarea de zimbri și producerea fânului.

Potrivit sursei citate, în 1997, proprietarul de atunci, Michael May, a transformat ferma preluată la acea vreme într-o exploatație de zimbri, animale care necesită mai puțină îngrijire, fată ușor și rareori au nevoie de hrană iarna.

În prezent, există un contract de închiriere anual de vânătoare cu un chiriaș care are permisiunea de a împușca până la 5 masculi pe an. În zonă, este permis și pescuitul pe bază de taxă.

Total
0
Shares
Total
0
Share