Premierul Marcel Ciolacu în vizită oficială în Israel

Astăzi, 5 septembrie 2024, premierul României, Marcel Ciolacu, efectuează o vizită de lucru în Statul Israel, fiind însoțit de o delegație guvernamentală. Printre membrii delegației se numără ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, și deputatul Silviu Vexler.

În cadrul vizitei, prim-ministrul Ciolacu are programate întrevederi cu omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, și cu ministrul pentru Afaceri Strategice al Statului Israel, Ron Dermer. De asemenea, agenda include o discuție tête-à-tête cu președintele Statului Israel, Isaac Herzog, urmată de o întâlnire în plen a delegațiilor guvernamentale română și israeliană.

Miniștrii români care îl însoțesc pe premierul Ciolacu vor participa la rândul lor la întrevederi bilaterale cu omologii lor israelieni: Angel Tîlvăr cu ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, Luminița Odobescu cu ministrul israelian de Externe, Yisrael Katz, iar Radu Oprea cu ministrul israelian al Economiei și Industriei, Nir Barkat.

Biroul de presă al Guvernului va furniza detalii suplimentare și imagini din cadrul vizitei oficiale.

Total
0
Shares
Total
0
Share