PLDM: Cazul lui Popșoi este mai grav decât ar vrea unii să creadă

Cazul Mihai Popșoi este mai grav de cât și-ar dori unii să fie prezentat, s-a atras atenția la suma de bani, valoarea subestimată și alte detalii, fapt pentru care instituțiile statului ar trebui să efectueze o verificare veridică (nu de ochii lumii) și să califice sub aspect legal acest caz, este reacția PLDM după ce s-a aflat că Popșoi și-a cumpărat o bază de odihnă la preț de apartament.

“Mai grave însă, sunt declarațiile unui vice-președinte de Parlament și vice-președinte de partid care astăzi deține monopolul guvernării: “Alte oportunități de investiții în R.Moldova sunt cam greu de găsit. Ori cumperi apartament în Chișinău, ori cumperi apartament în România. Cam acestea sunt opțiunile de investiții. Avem economia pe care cu regret o avem și oportunități investiționale sunt puține. Asta e realitatea”.

Aceste declarații sunt halucinante. În acest sens, cerem guvernării să vină urgent cu clarificări, altfel toate declarațiile lor ce țin de atragerea investițiilor străine și crearea condițiilor pentru întoarcerea diasporei acasă, sunt declarații mincinoase caracteristice lor. Într-o țară civilizată, pleca. La noi însă, poate doar transfer la Președinție”, a mai adăugat PLDM.

Amintim că Mihai Poșoi este vicepreședintele Parlamentului și vicepreședinte al PAS, formațiunea fondată cu participarea Maiei Sandu, ultima fiind anterior și membru al PLDM.

Total
0
Shares
Total
0
Share