Păcat că Șor a reușit să planteze în capul Maiei sămânța paranoiei

De două săptămâni constat că sunt urmărit vizual de către niște persoane care îmi fac poze și video. Unde mă duc, cu cine mă văd, ce fac, cine vine la birou etc.

Inițial credeam că sunt oamenii lui Șor, pentru că eu sunt în conflict deschis cu Scutul Poporului, brațul paramilitar al grupării criminale Șor, format din foști polițiști. M-au amenințat, mi-au trimis și cerere de chemare în judecată chiar. Iar după alaiul de la Moscova cu formarea blocului Pobeda, când am scris că acești trădători trebuie tratați în stil israelian, așteptam că iarăși se vor lua de mine .

Doar că cei care mă urmăresc și-mi fac poze s-au dovedit a fi de la Serviciul de Informații și Securitate. Și asta mă întristează, pentru că oricând puteau veni direct să mă întrebe ce au de verificat. Mereu am zis că sunt gata să trec măcar și testul la poligraf ca să spulber orice dubiu planează asupra mea.

În principiu, pentru mine e clar de ce sunt urmărit de SIS. Sunt nou în politică, sunt vocal, numărul de simpatizanți ai PNM crește, și ăștia nu înțeleg de unde are băiatul ăsta, adică eu, bani pentru politică, iar eu nu înțeleg de unde ei au luat că eu am bani?

Faptul că Serviciul de Informații și Securitate se supune Președinției, explică cine și de ce a dat acest ordin.

Păcat că Șor a reușit să planteze în capul Maiei sămânța paranoiei.

Dragoș Galbur, președintele PNM

Total
0
Shares
Total
0
Share