Natalia Morari și-a început campania de colectare a semnăturilor pentru candidatura la funcția de președinte al Republicii Moldova

Ieri, Natalia Morari, candidat desemnat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, a dat startul campaniei de colectare a semnăturilor necesare pentru a se înscrie oficial în cursa electorală. Morari a anunțat pe rețelele sociale că a reușit să discute cu zeci de cetățeni care și-au exprimat susținerea prin semnături, mulțumindu-le pentru sprijinul acordat.

„Promit să nu vă dezamăgesc”, a declarat Morari, încurajându-și susținătorii să continue să fie alături de echipa sa.

Campania continuă astăzi în Chișinău, în sectorul Râșcani, unde Natalia Morari se va întâlni cu cetățenii în Parcul „Afgan”, lângă havuz, începând cu ora 18:00. De asemenea, echipa sa este prezentă în toate raioanele țării, colectând semnături de la cetățeni.

Morari a subliniat necesitatea unei noi clase politice în Moldova, afirmând că „Moldova are nevoie de oameni noi în politică! Moldova merită să fie altfel”.

În zilele următoare, echipa sa va fi prezentă în mai multe locații din Chișinău, după cum urmează:

– vineri, 30 august 2024: Botanica, Strada Decebal, intersecție cu Strada Trandafirilor, lângă havuz;
– sâmbătă, 31 august 2024: Ciocana, Aleea Mircea cel Bătrân, intersecție cu Strada Petru Zadnipru;
– duminică, 1 septembrie 2024: Parcul „La Izvor”.

Natalia Morari încurajează cetățenii să participe activ la campania sa, subliniind că „fiecare semnătură contează și ne face mai puternici”.

Total
0
Shares
Total
0
Share