Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru a discutat cu studenții ASEM. Care au fost subiectele abordate

25 de studenți de la Facultatea de Economie Generală și Drept a Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), au participat la un dialog interactiv cu ministrul Finanțelor, Petru Rotaru.

În discuția cu studenții, ministrul a subliniat importanța educației, responsabilității și a competenței profesionale pentru o carieră solidă în domeniul finanțelor. “Ministerul Finanțelor oferă oportunități ample de creștere profesională, iar programele de mentorat, cursurile de perfecționare și diversele oportunități de implicare în proiecte strategice ale ministerului facilitează dezvoltarea profesională continuă a angajaților”, a spus dl Rotaru.

De asemenea, dl ministru a încurajat studenții să participe la stagii de practică și programe de voluntariat, oferind astfel o valoare adăugată CV-ului lor și sporindu-și șansele de angajare, menționând importanța acumulării de experiență practică pentru a consolida cunoștințele teoretice dobândite.

Doamna Aliona Moisei, șefa Direcției resurse umane, a prezentat studenților domeniile de activitate ale ministerului, posibilitățile de stagii de practică și voluntariat, precum și oportunitățile de angajare și dezvoltare profesională.

Studenții au apreciat dialogul deschis și au mulțumit pentru oportunitățile prezentate. În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri, aceștia și-au manifestat interesul pentru subiecte precum politicile financiare, valutare și de investiții.

Ministerul Finanțelor organizează periodic sesiuni de informare și discuții cu studenții pentru a-i familiariza cu activitatea ministerului și a le oferi informații despre oportunitățile de carieră disponibile.

Comunicate de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share