Incident la GagauziyaLand // Administrația parcului regretă situația și este pregătită să ajute familia cât mai mult posibil

Administrația parcului GagauziyaLand regretă profund incidentul care s-a produs astăzi, comunicat și de Poliție.

“Suntem conștienți de faptul că trauma este întotdeauna un stres atât pentru copil, cât și pentru familia acestuia.

Este important să subliniem faptul că parcul nostru este echipat în conformitate cu toate standardele de siguranță, are toate autorizațiile necesare, iar trambulina unde s-a produs accidentul este nouă și îndeplinește toate cerințele tehnice.

Fetița a fost dusă imediat la punctul medical din parc, unde i s-a acordat primul ajutor. Asistenta din parc a decis să cheme o ambulanță.

Întotdeauna acordăm o mare atenție siguranței vizitatorilor noștri. Toate caruselurile din parc au reguli de siguranță clar marcate, care trebuie respectate în mod obligatoriu. Din păcate însă accidentele se pot întâmpla oricând, inclusiv în parcuri.

Administrația parcului este pregătită să ajute familia maximal posibil. Vom acoperi toate cheltuielile necesare legate de tratamentul și reabilitarea fetiței, astfel încât aceasta să se recupereze cât mai curând posibil.

Facem tot ce ne stă în putință pentru a preveni repetarea unor astfel de situații în viitor și continuăm să ne îmbunătățim măsurile de securitate.

Suntem surprinși de acuzațiile nefondate împotriva parcului venite din partea forțelor de ordine, care induc publicul în eroare, fără să desfășoare ancheta în mod corespunzător”, este reacția administrației GagauziyaLand.

“În această seară, Poliția din Comrat a fost informată de medici despre un incident grav produs pe teritoriul parcului de distracții “GagauziyaLand”, unde o fetiță de 10 ani s-a ales cu fractură dublă la picior în timp ce se juca la unul dintre terenurile amplasate pe teritoriul parcului, după mai multe examinări la Spitalul din Comrat fiind transportată de urgență la Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Amintim că, deschiderea acestui parc de distracții pentru copii nu a fost autorizată de autoritățile competente nici până la moment, administratorii căruia au riscat cu sănătatea și viața minorilor și au permis accesul acestora pe teritoriu.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal în baza articolului 157 din Codul Penal “vătămarea gravă ori medie a integrității corporale sau a sănătății cauzată prin imprudență”, în cadrul căruia urmează sa fie stabilite toate circumstanțele, dar și pedepsite persoanele vinovate de traumele produse copilului”, este comunicatul Poliției.

Total
0
Shares
Total
0
Share