Incendiu de amploare la Bălți: Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un depozit

În noaptea de 12 septembrie, pompierii din nordul țării au intervenit în forță pentru a lichida un incendiu de proporții care a izbucnit în municipiul Bălți. Apelul de urgență a fost primit la ora 01:25, după ce un depozit de pe strada Mihail Sadoveanu nr. 25 a fost cuprins de flăcări. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a activat nivelul sporit de intervenție, iar la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de salvatori.

Ajunși la locul incidentului, pompierii au constatat că o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați era deja în flăcări. În total, 64 de salvatori și pompieri au fost implicați în operațiunea de stingere, utilizând 14 unități de tehnică specializată. Datorită intervenției rapide și eficiente, echipele IGSU au reușit să salveze de la distrugere depozite și încăperi cu mobilier, aflate pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați, situate în imediata apropiere a zonei afectate.

Incendiul a fost localizat la ora 06:11, iar pompierii continuă în prezent lucrările de spălare și demontare a construcțiilor afectate. În urma incidentului, nu au fost raportate victime. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite de autorități.

În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 33 de situații de urgență, inclusiv acest incendiu de amploare din Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share