În atenția operatorilor economici. Din 11 iunie 2024, autentificarea în TRACES NT se va face cu doi factori

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează operatorii economici impotratori și/sau exportatori, utilizatori ai SI TRACES NT (Sistemul de expertiză și control al comerțului), că începând cu data de 11 iunie 2024 vor avea nevoie de configurare a autentificării duble Multi-Factor (MFA). Acțiunea este realizată în vederea creșterii securității sistemului dat.

Pentru a activa MFA, este nevoie ca operatorii vizați să acceseze linkul, după care să se conecteze cu numele de utilizator și parola, folosite în cadrul TRACES NT (cont EU Login).

Dat fiind faptul că, ziua aplicării MFA în TRACES NT se apropie în câteva zile, vă îndemnăm să activați MFA în profilurile Dvs, cât mai curând posibil. Neactivarea MFA la timp ar putea bloca, în consecință, autentificarea în sistemul informațional SI TRACES NT.

Operatorii economici sunt invitați să vizioneze materialul video, în care se explică pașii pentru configurarea autentificării cu doi factori, dar și să consulte pagina de ajutor pentru conectare la UE.

Totodată Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor rămâne deschisă pentru colaborare și consultare cu agenții economici din domeniul siguranței alimentelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share