FOTO // Parcul Nordland din Bălți va fi construit, a punctat Marina Tauber, reprezentanta Blocului ”Victorie”

Echipa Blocului politic “Victorie” a pus prima piatră de temelie care marchează începutul construcției parcului de distracții Nordland la Bălți

Teritoriul din apropierea lacului din oraș va fi complet transformat. Conform proiectului, vor exista mai multe atracții, inclusiv o roată panoramică. Noul proiect va permite înfrumusețarea teritoriului și păstrarea părții sale verzi cu grijă pentru ecosistem.

“Fiecare dintre cetățeni și oaspeți va găsi ceva de făcut în parc. Bineînțeles, ca în toate parcurile construite de echipa lui Ilan Șor, totul va fi gratuit”, a declarat Marina Tauber, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, secretar executiv al comitetului executiv al Blocului “Victorie”, subliniind că acesta este un moment istoric pentru Bălți.

Construcția parcului este o promisiune electorală pentru cetățenii din Bălți din partea Marinei Tauber, dar și a Arinei Corsicova și Victoriei Șapa. Și, în pofida faptului că autoritățile au scos candidaturile din cursa electorală, promisiunea a fost respectată.

Lansarea proiectului noului parc a fost un cadou pentru Bălți, anunțat de liderul Blocului “Victorie”, Ilan Șor, în timpul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului. El este sigur că Nordland va deveni o adevărată perlă a nordului Moldovei. Aici vor veni familii din toate orașele și satele țării.

“Știu că atât copiii, cât și adulții așteaptă cu nerăbdare noul parc. Rămâne o chestiune de principiu pentru echipa noastră să îndeplinească promisiunile făcute oamenilor”, a declarat Ilan Șor.

Echipa Blocului “Victorie” continuă să lucreze în beneficiul cetățenilor, implementând noi proiecte de importanță socială pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share