FOTO // Ofițeri SIS, cu acte în regulă. La Institutul Național de Informații și Securitate a avut loc ceremonia de absolvire

Astăzi, 16 iunie, la Institutul Național de Informații și Securitate „Bogdan, Întemeietorul Moldovei” (INIS) a avut loc ceremonia de absolvire a unei noi promoții de ofițeri de informații. La festivitate au participat Alexandru Musteața, directorul Serviciului de Informații și Securitate (SIS), efectivul de comandă al instituției și corpul profesoral al INIS.

Directorul SIS i-a felicitat pe absolvenți și i-a încurajat să dovedească un înalt nivel de profesionalism. Șeful SIS a remarcat că generația actuală trebuie să reprezinte schimbarea de care are nevoie instituția și țara.

„Serviciul își pune speranțe în voi – ofițeri bine pregătiți, patrioți și hotărâți să fie parte a unui sistem a cărui menire este de a răspunde riscurilor la adresa securității Republicii Moldova, care cresc exponențial și devin din ce în ce mai complexe”, a menționat Alexandru Musteața.

La finalul ceremoniei, tinerilor ofițeri le-au fost înmânate certificatele de absolvire și a fost dat citirii ordinul cu privire la repartizarea lor în direcțiile de activitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share