FOTO // Irina Vlah și-a lansat campania prezidențială la Naslavcea și o va încheia la Giurgiulești: „De la Nistru până la Dunăre, acesta este drumul nostru, care va culmina cu victoria”

Astăzi, în satul Naslavcea, Irina Vlah, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, a lansat oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Deși planificase să organizeze evenimentul pe platforma de observație „Inima Nistrului”, Vlah acuză autoritățile că i-au blocat accesul la locație, calificând acțiunea drept o provocare politică orchestrată de actuala guvernare.

„Autoritățile au recurs la o provocare, iar poliția ne-a blocat accesul la locul respectiv. Dacă Maia Sandu crede că asta ne va opri, se înșală profund”, a declarat Irina Vlah în cadrul discursului său. Ea a adus critici la adresa actualului președinte, Maia Sandu, acuzând-o că susține un regim bazat pe frică și dezbinare.

„Actualul președinte ne propune să trăim într-o Moldovă a fricii, a dezbinării și a distrugerii”, a spus ea.

Vlah a subliniat că în ciuda obstacolelor, oamenii care s-au adunat la Naslavcea reprezintă majoritatea cetățenilor care își doresc o schimbare.

„Astăzi, la Naslavcea, s-au adunat oameni care își iubesc țara și care sunt gata să lupte pentru un viitor diferit – un viitor al unei Moldove pașnice și prospere. Oameni ca aceștia sunt majoritari, și am văzut asta în ultimele șase luni, în timpul sutelor de întâlniri pe care le-am avut în toate raioanele țării”, este declarația Irinei Vlah.

Candidata a afirmat că regimul actual „este deja de domeniul trecutului” și că, pe 20 octombrie, va avea loc o schimbare semnificativă în Republica Moldova.

„Pe 20 octombrie vom întoarce această pagină și vom începe reconstrucția țării”, a punctat politiciana.

În cadrul campaniei sale, Irina Vlah a anunțat că a ales să înceapă drumul electoral din cel mai nordic punct al Moldovei, Naslavcea, și că intenționează să îl încheie la cel mai sudic punct, la Giurgiulești.

„Am început campania la Naslavcea – cel mai nordic punct al Moldovei, și o vom încheia la cel mai sudic punct – la Giurgiulești. De la Nistru până la Dunăre, acesta este drumul nostru, care va culmina cu victoria”, a conchis Vlah.

Total
0
Shares
Total
0
Share