FOTO // Chișinău își onorează campionii: Panouri dedicate sportivilor olimpici moldoveni au apărut la stațiile de transport public

La mai multe stații de așteptare a transportului public din Chișinău au fost instalate panouri publicitare în care sunt lăudați sportivii olimpici moldoveni, într-o inițiativă lansată de Primăria Chișinău. Campania a fost concepută ca un gest de recunoștință față de sportivii care au reprezentat Republica Moldova la Jocurile Olimpice de Vară din 2024, desfășurate la Paris, scrie știrionline.md
„Toți sunt campionii noștri, deoarece au atins un asemenea nivel pentru a participa la Jocurile Olimpice, alături de cei mai buni sportivi din lume. Datorită efortului și dăruirii lor, împreună cu antrenorii lor, au obținut rezultate deosebite. Avem astfel de campioni în multe alte domenii, unde copiii noștri revin cu medalii de la diverse olimpiade internaționale. Investițiile în copiii noștri de astăzi sunt rezultatele viitoare ale țării”, a declarat Natalia Ixari, consiliera primarului general, Ion Ceban.

Ixari a subliniat, de asemenea, că autoritățile municipale susțin activ diverse programe și participă la cofinanțarea evenimentelor naționale și internaționale, menționând importanța sprijinului pentru tinerii talentați din diverse domenii.

Republica Moldova a fost reprezentată la Jocurile Olimpice de Vară din 2024 de 26 de sportivi care au concurat în 10 competiții. Țara noastră a ocupat locul 72 din 206 în clasamentul general al medaliilor, obținând patru medalii: una de argint și trei de bronz.

Campania Primăriei Chișinău vine ca o recunoaștere a eforturilor și performanțelor deosebite ale sportivilor moldoveni, care continuă să fie o sursă de mândrie pentru întreaga națiune.

Total
0
Shares
Total
0
Share