Fostul premier Ion Sturza îl acuză pe Alexandr Stoianoglo de legături cu Platon și Dodon

Fostul premier Ion Sturza îl acuză pe Alexandr Stoianoglo de legături cu Veaceslav Platon și Igor Dodon, sugerând că acesta ar avea doar 13% sprijin electoral, ceea ce ar pune capăt carierei sale politice.

Fostul premier, Ion Sturza, îl acuză pe Alexandr Stoianoglo, candidatul susținut de Partidul Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova, de legături cu controversatul Veaceslav Platon și fostul președinte socialist, Igor Dodon. Sturza susține, într-un mesaj pe Facebook, că fostul procuror general ar lua „în jur de 13%” la acest scrutin electoral. „Cu această cifră se va termina cariera „politică” a lui Alexandru”, scrie realitatea.md

„Astăzi, în „campanie” este susținut de o kompașkă foarte ciudată de agenți de influență ai Rusiei, politicieni ratați și persoane frustrate. Nu-i bai. Trebuie cineva să-i reprezinte”, scrie Sturza în postarea sa.

Totodată, fostul premier a ținut să reamintească că anume Alexandr Stoianoglo, fiind în funcția de procuror general, a refuzat să investigheze dosarul Bahamas, dar și renumitul caz „kuliokul”, în care era vizat socialistul Igor Dodon.

„Domnul procuror a mers pe „mâna” controversatului om de afaceri Slava și a deturnat pe mult timp investigațiile de fraude mari, inclusiv furtul miliardului. Slava din pușcărie a „aterizat” la Londra, domnul procuror – în „kuliokul” lui Dodon, salvându-l de o înfrângere umilitoare. Surrealism!”, mai scrie Sturza.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Alexandr Stoainoglo este primul concurent electoral înregistrat de Comisia Electorală Centrală (CEC) la alegerile prezidențiale.

Total
0
Shares
Total
0
Share