Donald Trump a vorbit, în premieră, despre tentativa de asasinat: ”Ar fi trebuit să fiu mort”

Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, a vorbit într-un interviu acordat New York Post, despre momentul tentativei de asasinat, care a avut loc în timpul unui eveniment de campanie din Pennsylvania.

În special, Trump a reflectat asupra modului în care a reușit să supraviețuiască tentativei de asasinat.

”Nu ar trebui să fiu aici. Ar fi trebuit să fiu mort. Datorită norocului sau lui Dumnezeu, mulți oameni spun că datorită lui Dumnezeu sunt încă aici”, a spus Trump, arătând reporterilor o vânătaie mare pe antebrațul drept pe care a spus că a suferit-o când agenții s-au repezit pe scenă pentru a-l proteja.

El a mai spus că a vrut să continue să vorbească după ce a fost rănit, dar Serviciul Secret a insistat să meargă la spital.

„Am vrut doar să continui să vorbesc, dar tocmai am fost împușcat”, a spus el.

Trump a mai spus că a apreciat apelul primit de la președintele Joe Biden. El l-a numit „minunat” și „foarte frumos”.

Se știe că sâmbătă, la mitingul de campanie al lui Donald Trump a avut loc un incident armat, în timpul căruia acesta a suferit o rană minoră la ureche.

Unul dintre participanții la eveniment, care se afla în zona afectată în tribune, a fost ucis, alte două persoane au fost rănite.

Agenții speciali l-au împușcat și ucis pe atacatorul lui Trump, care s-a dovedit a fi Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani. FBI a calificat incidentul drept tentativă de asasinat.

Total
0
Shares
Total
0
Share