DOC // Deputatul Oazu Nantoi ar putea fi audiat de Poliție

oazu nantoi partide, traseism politic, bloggeri moldova, nantoi pdm, nantoi si maia sandu, nantoi si filat, nantoi soros, nantoi analist politic, expert politic nantoi, nantoi si platforma da, nantoi consilier municipal, nantoi si leanca, nantoi ppem

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, ar putea fi audiat de Poliție în legătură cu declarațiile sale despre ”Moldovencele din bordeluri care deservesc soldați ruși”. Cel puțin despre aceasta a scris într-o postare pe Facebook, deputatul BCS, Adela Răileanu.

Răileanu, a depus anterior o sesizare la Consiliul pentru Egalitate.

”Consiliul a constatat că discursul deputatului poate fi considerat o instigare la discriminare bazată pe prejudecăți, deoarece promovează o imagine denigratoare femeilor din Moldova”, a menționat deputatul.

În concluziile sale, Consiliul a constatatat că discursul deputatului poate fi considerat o instigare la discriminare bazată pe prejudecăți, deoarece promovează o imagine denigratoare a femeilor din Republica Moldova.

Plus, Consiliul a trimis plângerea către Inspectoratul de Poliție, pentru a fi examinată conform competențelor.

”Sper că poliția va trata acest caz cu seriozitate, mai ales în contextul constatării făcute de Consiliul pentru Egalitate”, a scris Adela Raileanu.

Aici puteți vedea răspunsul integral primit de la instituție:

Total
0
Shares
Total
0
Share