ATENȚIE // Pe unele trasee vor fi instituite restricții de circulație, începând cu această după-amiază

Începând cu această după-amiază, pe unele trasee vor fi instituite restricții de circulație. Primele delegații oficiale participante la Summitul Comunității Politice Europene au început să sosească în țară, scrie IPN

„Pornind de la ideea că activitatea chișinăuienilor și a agenților economici din Chișinău rămâne a fi una obișnuită, o să îndemnăm toți cetățenii ca, înainte de a porni spre locația dorită, întâi de toate să se asigure că traseul ales este accesibil pentru deplasare”, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, într-o conferință de presă.

Dacă nu există urgențe, populația este îndemnată să evite deplasările. Dacă plecarea nu poate fi amânată, trebuie să pornească cu rezervă de timp ca să ajungă la destinație la ora stabilită. Serviciile de urgență vor activa în regim obișnuit.

Hărțile cu trasee alternative pot fi accesate online. Acestea ocolesc tronsonul pe care se vor deplasa delegațiile oficiale în ziua Summitului Comunității Politice Europene.

Total
0
Shares
Total
0
Share