Apple a prezentat noul model iPhone. Compania mizează pe inteligența artificială

Apple a lansat luni iPhone 16. Deşi noul telefon va primi, probabil, câteva mici actualizări la exterior, Apple pariază că schimbările semnificative la interior vor entuziasma clienții care nu au primit un motiv convingător să facă upgrade de ani de zile, scrie Mediafax.ro

În cadrul evenimentului, pe lângă noua familie iPhone 16, ar urma să fie lansate şi noi modele de ceasuri inteligente Apple Watch și căști AirPods.

Informaţia vine de la nimeni altul decât Mark Gurman, de la Bloomberg, unul dintre cei mai cunoscuţi şi credibili insideri atunci când vine vorba de produsele Apple.

Compania este pregătită să prezinte prima gamă de iPhone-uri create special pentru inteligenţa artificială generativă (care permite utilizatorilor să creeze text și imagini) în timpul evenimentului său hardware anual, care începe la ora 20:00.

Evenimentul a fost marketat cu motto-ul criptic ”este timpul strălucirii”, iar Apple nu spune nimic până acum despre ceea ce înseamnă acest motto.

Apple se confruntă cu o presiune imensă înainte de eveniment pentru a dovedi că noile caracteristici AI și alte actualizări ale iPhone 16 merită prețul unui telefon nou.

De asemenea, Apple trebuie să convingă investitorii că nu a rămas în urmă în cursa AI, deoarece rivalii au lansat deja funcții similare cu noua tehnologie.

Total
0
Shares
Total
0
Share