A avut loc incendiu la concertul Chișinău Youth Fest? Răspunsul autorităților

În seara zilei de 22 septembrie, 6 echipaje de pompieri au fost chemate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), unde avea loc concertul Chișinău Youth Fest, după ce, potrivit primelor informații obținute de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), ”s-ar fi aprins acoperișul scenei”.

Potrivit comunicatorului IGSU, Liliana Pușcașu, intervenția pompierilor nu a fost necesară, întrucât incendiul a fost lichidat cu forțele proprii, fără răspândirea lui.

”Se presupune că era vorba de niște focuri de artificii. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Nimeni nu a avut de suferit”, a precizat Pușcașu.

De cealaltă parte însă, comunicatorul Primăriei, Vasile Chirilescu, a negat, într-o reacție pentru ZdG, că ieri ar fi avut loc vreun incendiu în timpul concertului.

”Nu s-a aprins nimic. Eu am fost pe scenă, nu am văzut niciun foc. (…) Erau niște lumini, niște efecte care erau pe scenă, care erau parte a concertului”, a afirmat Chirilescu.

Evenimentul Chișinău Youth Fest a fost la ediția a III-a. Încă nu au fost publicate date exacte despre numărul de persoane prezente la eveniment.

Total
0
Shares
Total
0
Share