Război în Show Biz: O vedetă dă de pământ cu Emilian Crețu

Dora Show, Ana Odobescu, Scandal, Jurnal TV, Emilian Crețu, Ana Odobescu, Eurovision

Nemulțumită de modul în care a fost abordată de Emilian Crețu într-o emisiune TV, cea care a reprezentat Moldova în primăvara anului 2019 la Eurovision Song Contest, Ana Odobescu, i-a dedicat o postare pe facebook:

Stimate dle Emilian Crețu! Îmi permit să mă adresez așa la dumnevoastră, pentru că nu vă cunosc și nu am stat cu dumnevoastră niciodată pe “lejankă”, sau cel puțin de vorbă.
Am fost informată de un coleg despre emisiunea dumnevoastră din 23 noiembrie curent, pe care după ce am vizionat-o, m-a amuzat mult, dar în același timp m-a și întristat
M-a amuzat, deoarece am și uitat de Eurovision deja, și am multe alte proiecte la care particip, iar dumneata vii atât de “actual” și cum spune și doamna … “Bârfa Zilei”, cu știri demult uitate. Aveți cumva pană de informații actuale? Sau poate de pe “lejanka” de la Negureni, proaspăt reconstruită, nu se vede prea departe?
(Apropos, bravo! Pentru atâta muncă în reclame și construcții, în sfârșit it’s paying you off!) – Câte covoare ați mototolit și rochii ați promovat ca să ajungeți aici? Pentru că da! deja teatrul cel cu nume mare nu mai e de “nivelul” dumitale și trebuie să vă reprofilați, desigur! Ei, vă șade bine, ce să mai!

M-a întristat știrea cea “actuală” pentru că îmi pare rău că promovați prostia, înjosirile, instigarea la ură și bădărăniile – acesta este bagajul dumnevoastră și limita în care vă încadrați, pentru că vorba lui Eminescu “e ușor a scrie versuri…”. De ați fi mers cu mine la Eurovision, să fi văzut cum am fost apreciată și ulterior invitată în proiecte internaționale de mare răsunet (mai așteptați nițel, până expiră perioada de confidențialitate, ca să pot veni cu știre adevărată), ați fi avut în general altă abordare.

Ei, uitați că emisiunea dumnevoastră de doi bani nu mă ia pe mine și pe cei care știu unde am învățat (se pare că am fost și colegi de același AMTAP, nu?), cum am învățat, și ce știu ca urmare a studiilor mele. Mai mult, contractele pe care le-am semnat recent și proiectele în care am participat nu-mi permit să mă mahalagesc cu dumitale. Probabil dumnevoastră tocmai ați coborât de pe “lejanka” dupa 200 de ani și acum vă credeți în drept să veniți cu astfel de “bârfe” demodate și “actuale”. Succes!

p.s. Totuși, pentru informare, vă recomand să studiați Legea cu privire la libertatea de exprimare, în special terminologia de tipul – judecată de valoare fără substrat factologic suficient, și dacă ceva nu vă este clar, mă contactați să vă explic mai detaliat.

Total
0
Shares
Total
0
Share